news

Készül az új X-Marks The Pedwalk album


Sevren Ni-Arb
sem tétlenkedik az új esztendőben; a nagy visszatérő "Inner Zone Journey" után új lemezzel jelentkezik idén az X MARKS THE PEDWALK! A twitter bejegyzés, és a kiadók oldalán megjelent infók szerint az új album a "The Sun, The Cold, and My Underwater Fear" címet kapja. (machinemusic.hu)

Douglas McCarthy szóló album

 

 

 

 

Egy fantasztikus hírrel indul a 2012-es év a Douglas McCarthy hangját kedvelő EBM és szinti-pop rajongók számára, ugyanis a nálunk is nagy sikernek örvendő Nitzer Ebb, valamint a FixmerMcCarthy projekt karizmatikus frontembere idén megjelenteti első szólóalbumát, Life Is Sucking Out The Life Of Me címen.


Itt az új AND ONE korong!

Január 13
-án jelenik meg az electronic body pop koronázatlan királyának aktuális kiadványa "Back Home" címmel. Az AND ONE ezzel az új, 7 számos maxival készíti elő a terepet a májusban megjelenő "S.T.O.P" névre keresztelt stúdiólemeznek.
Talán ez utóbbi lesz az első AND ONE kiadvány ahol Steve Naghavi, Joke Jay és Rick Schah mellett negyedikként már Nico Wieditz is hivatalosan a csapat tagja ...

Clan Of Xymox - Darkest Hour Megjelenés Májusban!


Ronny Moorings érzéki dallamokban,misztikus hangzásban és megigéző ritmusokban kiélt szenvedélye erőtejesebb, mint valaha.  Melankólia, energia és elhatározottság jellemzi az új albumot, ami a "Darkest Hour"
címet viseli és olyan számok kaptak rajta helyet, melyek mint a "My Reality" vagy a hipnotikus hatású club sláger "Delete" egytől egyig megállják majd a helyüket a táncparketten.
Azon túl pedig lebilincselő élményt nyújtanak majd az első osztályú Gothic Himnuszok is, mint a "Dream Of Fools" vagy a lélegzetelállító "Wake Up My Darling".
A lemez meg van koronázva, - ahogy megszokhattuk, Ronny eltéveszthetetlen hangjával, ami ezúttal is szükséges sötét szenvedéllyel járja át a Dark Wave elégiákat.
Lenyűgöző 30 év telt el a CLAN OF XYMOX megalapítása óta - egy időszak, ami visszaköszön az új lemezen: 10 modern Dark Wave klasszikus áll készen arra,
hogy a zene sötét oldala magába fogadja.
A lemez május 20-án, Ronny Moorings születésnapján jelenik meg. A magyar közönség tehát az elsők között élheti át a „Darkest Hour" éjszakának való dinamikáját!


Új lemez a SKINNY PUPPY side projekttől


A legendás SKINNY PUPPY frontembere még 2001-ben elindította OHGR nevű saját projektjét, melyet Mark Walk-al közösen alkotott. Nivek Ogre (Kevin Ogilvie) neve már egybeforrt a sötét elektronikával, és ezt a szólóprojekt eddig kiadott 3 nagylemeze is hűen tükrözi. Részletek: machinemusic.hu

Új MIAB lemez


A "Revelations" január 20-án jelenik meg Európában a Dreamweb Music kiadásában, az Államokban pedig január 24-én a Metropolis Records-tól. A lemezt március 9-én egy újabb kiadvány követi "revelations club.mixes" címmel, mely egy 5 számos maxi lesz.

Célpont 100.3


Örömteli hír, hogy a szcéna zenéi immár az éterben is terjednek!
Műsor minden csütörtökön 22.00 - 23.00 óra között a LÁNCHÍD RÁDIÓN.

Die Krupps

Új mini-albummal jelentkezett a Die Krupps!

"Als wären wir für immer" címmel jelentette meg mini-albumát december 3-án
a német indusztriál-rock-legenda, a Die Krupps.
A - remixekkel együtt - 8-számos korong az együttes első új anyaga 1997 óta.
A lemezzel ismét új partok felé törnek, anélkül, hogy megtagadnák
a gyökereiket, vagy eltávolodnának egyedi hangzásviláguktól.
A rajongóknak nincs hát mitől tartaniuk, a 2010-es Die Krupps
még mindig 100%-ig Die Krupps!

Tracklista:

[01] Beyond
[02] The Chameleon Man
[03] Die Macht
[04] Dr. Mabuse
[05] Als wären wir für immer
[06] Beyond (Unheilig Remix)
[07] Chameleon Man (Vigilante Remix)
[08] Dr. Mabuse (Memphis Remix)

További infok az együttes saját honlapján:

www.diekrupps.de


Letölthető De/Vision szám


A rendkívül sikeres idei év zárásaként, megköszönve a támogatást a rajongóknak és a barátoknak, a DE/VISION ingyenesen letölthetővé tett egy eddig ki nem adott számot a www.depechemode.de oldalon. Az "Easy to love me" című új DE/VISION szám a zenekar saját kiadójánál a Popgefahr Records-nál készült, mely a legutolsó albumot a "Popgefahr"-t is jegyzi. Letöltéshez klikk ide ...
BELÉPÉS

Regisztráció

REGISZTRÁCIÓ
BelépésVomtio Negro

VOMITO NEGRO

A VOMITO NEGRO zenei tevékenységének kezdete egészen 1983-ig nyúlik vissza. Az évek során neve egybeforrt a kompromisszummentes hangzással, mely összekapcsolja az erőt az érzelemmel, az EBM-et a víziókkal.

A vomito negro - azaz a latin (portugál/spanyol) "fekete hányadék" - a sárgaláz azon utolsó fázisa mikor a belek szétesnek, és végül a beteg meghal ... Hátborzongató? A vomito negro valóban az emberi lét egyik árnyoldala mint betegség, de valójában ott a vágy megbirkózni, megérteni az életet - és ezáltal a halált is. A VOMITO NEGRO komor szarkazmussal kezeli ezt a témát, de a felszín alatt utat enged a megváltásnak, a szenvedélynek és a tisztulásnak.

A kezdetektől fogva a VOMITO NEGRO egyik pillére volt a minőség. A zenekar sohasem állt meg egy bizonyos hangzásnál, követte a nyolcvanas évekbeli szokást azzal hogy minden kiadványuk más- és más volt. A hangzást és a változásokat, valamint a fejlődést végig lehet kísérni az 1985-ös "Vomito Negro" című debütáló lemeztől, akár az 1992-es "Wake Up"-ig is. A fellépések fontos eleme a képi megjelenés is, így lesz teljes az élmény a hallgatónak.

Tény hogy a legfontosabb industrial bandák közt van a helye a VOMITO NEGRO-nak. Olyan nagy nevek mellé kerülnek fel a válogatáslemezeken mint a FRONT 242, FRONT LINE ASSEMBLY, KRAFTWERK, DEPECHE MODE, vagy a KLINIK.

A VOMITO NEGRO -ra mint egy nyitott struktúrára is gondolhatunk, hisz a duót kiegészítendő olyan nevek fordultak meg soraikban mint 'A SPLIT SECOND'- Chrismar Chayell (producer), Poésie Noire - Ludo Camberlin (producer), REVOLTING COCKS - Luc Van Acker (live mix), Liquid G, Mario Varewijck (INSEKT, LOWPASS), Eric Van Wontergem (KLINIK, INSEKT, MONOLITH), Andy Szava-Kovats (DATA BANK A, DOMINION), Mark Lane (MARK LANE BAND), Slin Thompson (PSYCHE).

Számos sikeres kiadvány után ("Shock", "Human", "The New Drug") a 2002-es "Fireball" lemez sikertelensége kicsit megtörte a lendületet, Gin Devo pedig a PRESSURE CONTROL nevű projektjébe fektette az energiáját.

Később ebből a felállásból csatlakozott Gin mellé Borg, a 2008-ban újrainduló VOMITO NEGRO-hoz. A 2008-2009 es sikeres koncertsorozat után egy újabb album munkálatai kezdődtek meg, ez volt a 2010-es "Skull & Bones".


A zenekar nemrég megjelentette "Slave Nation" című maxiját is, és hamarosan élőben is bemutatkoznak a Black Head Agency által szervezett márciusi 3 napos INDUSTRIAL BOOOM fesztiválon.

Tagok:
Gin Devo: analog sound-constructions, modular synth set up, arrangements,vocals.
samdevos: live synth support on stage 2K9 & K10.

Albumok:
1988 - Dare  
1989 - Musical Art Conjunct Of Sound (Vomito Negro & Liquid G.)     
1989 - Shock
1990 - Human
1991 - The New Drug
1992 - Wake Up
2002 - Fireball
2010 - Skull & Bones

Singles, EP's:
1985 - Vomito Negro (12", S/Sided)
1987 - Vomito Negro (12", S/Sided + 4xCass, C60 + Box, Ltd)
1987 - Stay Alive (12")
1990 - Save The World (12")(CD, Single, Car)
2011 - Slave Nation (CD, EP)

http://www.myspace.com/vomitonegro1
http://www.last.fm/music/Vomito+Negro
http://www.facebook.com/pages/Vomito-Negro/48076629459